KAMINI

Kamini, toplina doma

Happy Card Title

Ah, toplina kamina! Ko si predstavljamo počitek v bližini tolažilne vročine. Današnja objava se osredotoča na čisto podloženo različico teh žarečih dodatkov domov. Vendar ne mislite, da kamin ni tradicionalen in ne vabi. Tako je - sodobni kamniti kamini so pridih klasike z veliko dozo sodobnosti!

Kamini so za vsakogar ! Verjetno lahko rečemo, da ni nobenega od nas, ki ne bi sanjal noči pred škripajočim ognjem. Tudi, če kamina nimamo ali kampiramo zelo pogosto. Današnje tehnologije omogočajo odpravljanje požara, ne glede na to, kje živite, kakšen je vaš proračun, ali pa se vam zdi, da prostor preprečuje to možnost.

Kamini na drva - vrnite se k svojim koreninam

Medtem ko mnogi kamini na drva igrajo le okrasno vlogo, ne pozabimo, da je bil čas, ko so obstajali iz praktičnih razlogov. Kamin je vdihnil toploto, svetlobo in toploto v tisto, kar bi sicer bilo hladno, temno in nevsiljivo. Medtem ko se večina nas zanaša na sodobne ugodnosti … električna razsvetljava, ogrevanje po naročilu, kuhanje s pritiskom na gumb … kamin še vedno lahko opravlja te vitalne funkcije. Eden od načinov, da se vrnete k svojim koreninam, je zgraditi kamin, kot je bil tisti, ki je pomagal, da so jih naši predniki postavili na prvo mesto. Veliko vabljivo ognjišče samo prosi družino, da se zbere pred njo na toplini in svetlobi. Žerjav za obešanje posode lahko še vedno služi istemu namenu kot pred sto leti.

Majhna soba? ... Misli veliko!

Če dodate kamin v sicer majhno in nezanimivo sobo, ga lahko spremenite v prostor, ki ga absolutno sovražite zapustiti, zato ni nujno, da bo porušil stene ali opravil večjo prenovo, da bi se lahko prijeli v prijetnem sijaju. Inovativni novi dizajni lastnikom stanovanj omogočajo vzdušje, ki ga lahko nudi le ogenj, skoraj kjer koli. Modeli s stropnimi visečimi stroji sproščajo talno površino pod enoto, medtem ko prostostoječi modeli v vseh oblikah, ki jih je mogoče zamisliti, omogočajo, da najdete ravno popolno namestitev za neuporabljene ali nenavadne prostore. Imate le nekaj metrov ali dva stenskega prostora, da se posvetite svojim sanjam? Tam je kamin, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu in prostorskim omejitvam. Tudi namizna plošča lahko gosti majhen model, zasnovan tako, da vam osvetli življenje.

Prinesite zunanjost v notranjost

Povežite se z zunanjostjo in ustvarite kamin, ki ga je navdihnila narava. Ne glede na to, ali so zgrajeni iz rečnih kamnin, neokusno izklesani iz marmorja ali so soočeni z mehkim in sijočim granitom, lahko kamniti kamini prevzamejo številne oblike, ki so enako funkcionalne. Stroški ali teža težava? Nove dodelave, ki posnemajo naravni kamen, so lahko prav tako privlačne … brez čiščenja vašega bančnega računa ali padca skozi tla dnevne sobe.

Les ... ni namenjen samo kaminu

Nove tehnologije zdaj omogočajo izdelavo kaminov z več materiali kot doslej. Današnji modeli se zdijo omejeni le na domišljijo. Možnosti so neskončne in vabljive.

Poglejte še našo ostalo ponudbo