ENOJNI NAGROBNI SPOMENIKI

Nagrobni spomeniki

Nagrobni spomeniki na slovenskih grobiščih so zelo različni. Klasična grobišča omogočajo tako klasične pokope s krste, kot tudi žare. Klasične nagrobnike lahko razdelimo na enojne in družinske nagrobnike ter žarne. Dimenzije posameznih nagrobnih plošč so običajno od 80 do 120 cm v širino in 180 do 220 cm v dolžino. Družinske nagrobne spomenike pa od 120 do 300 cm v širino in 180 in 300 cm v dolžino. Dimenzije žarnov so 100×100 cm. Naslednja galerija prikazuje del naše ponudbe obstoječih nagrobnih spomenikov, lahko pa tudi z našo pomočjo pri načrtovanju, načrtovanju in izbiri materialov in postopkov izdelamo nagrobni spomenik po vaših željah.

Izbira nagrobnika ali spomenika

Izbira nagrobnika ali spomenika je pogosto težka naloga. Spomenik naj bi služil kot stalni opomnik na naše ljubljene. V podjetju Kamnoseštvo Jagodič smo ponosni, da smo svojim strankam pomagali ustvariti edinstvene in personalizirane grobne kamne in spomenike. Imamo večletne izkušnje in ogromno strokovnega znanja. Naredili bomo vse, da boste zadovoljni z našimi storitvami in bo to za vaš edistven in najlepši nagrobni spomenik.

Izberite svoj najlepši nagrobni spomenik

Prizadevamo si, da svojim strankam ponudimo točno tisto, kar iščejo, tako da ponujamo različne storitve in izdelke. Ne glede na to, ali iščete velik pokončni spomenik ali plosko oznako, smo tu, da vam pomagamo. Na voljo imamo najrazličnejše kamne, ki vam pomagajo pri odločanju o barvi in ​​oblikovanju spominske plošče. Naj bodo to moderni nagrobni spomeniki ali klasični, vsak spomenik je narejen do potankosti.

Za izdelavo nagrobnikov za spomin na mrtve se tradicionalno uporabljajo materiali, kot so marmor, granit.

Tri najboljše materialne možnosti za nagrobne spomenike:

  • Granit. Granit je znan po svoji vzdržljivosti in dolgoživosti, ko je izpostavljen elementom. Kot rezultat, je idealen material za nagrobni spomenik. …

Granitne barve, ki se uporabljajo za nagrobnike so običajno narejene iz naravnega kamna. Na primer granita, ki se uporablja za označevanje kraja groba ljubljene osebe na pokopališču. Granit je zelo trpežen material in je na voljo v široki paleti barv.

Vsak spomenik je unikat, zato časa ne gre točno dočiti. V nekaterih primerih se bodo tla morala postaviti, preden se postavijo nagrobni spomenik, odvisno od podnebja, letnega časa in vremena.

Nagrobni spomeniki slike, gravure, čiščenje spomenikov, ponovna izravnava spomenikov

Nagrobni spomeniki
Kamnoseštvo Jagodič s.p.

Poleg tega, da vam pomagamo izbrati ustrezen spomenik za svojo ljubljeno osebo, smo polno delujoča trgovina z možnostjo lastne gravure v prostorih podjetja. Opravimo lahko tudi pokopališko črkanje, čiščenje in ponovno izravnavo spomenikov.

 

Nagrobni spomeniki slike